Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Πρόσκληση προς όλους τους ανέργους

Πρόσκληση της Παράταξης ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ προς όλους τους ανέργους συναδέρφους και προς αυτούς που βρίσκονται σε κατάσταση επίσχεσης εργασίας

Συνάδερφοι,

σας καλούμε, ανέργους και ευρισκόμενους σε επίσχεση εργασίας, να προσέλθετε όλοι στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΗΕΜ-Θ, το Σάββατο 19 Μαΐου 2012, στις 10 το πρωί, στη Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Γερμανός» της ΔΕΘ, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί τη συμμετοχή σας στη διαδικασία, έστω και αν δεν έχετε καταβάλλει τη συνδρομή σας.
Η παράταξη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ κατέθεσε ήδη στη διοίκηση της ΕΣΗΕΜ-Θ το ακόλουθο αίτημα:

Η Παράταξη Δημοσιογραφική Ενότητα ζητά από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ να επανεξετάσει το θέμα της συμμετοχής των ανέργων συναδέλφων και αυτών που διατελούν σε επίσχεση εργασίας στη Γενική Συνέλευση του Σαββάτου, 19 Μαΐου 2012, έστω και αν δεν έχουν καταβάλλει τη συνδρομή τους.
Η Δημοσιογραφική Ενότητα προτείνει, αν το Διοικητικό Συμβούλιο απορρίψει το αίτημα, να τεθεί στη Γενική Συνέλευση η πρόταση να συμμετάσχουν οι συνάδερφοι αυτοί πληρώνοντας ένα συμβολικό ποσό, π.χ. των 5 ευρώ.
Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία τακτική Γενική Συνέλευση είχε αποφασιστεί να παρακρατηθεί το ποσό της συνδρομής από τα βοηθήματα της Ενωσης προς τους ανέργους, αλλά πλέον, λόγω  της απελπιστικής κατάστασης των περισσοτέρων, κάτι τέτοιο θα ήταν δώρο άδωρο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου